Галушки гречані

  • 11 січня 2018 17:52:47
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 3503
  • 0

Для приготування галушок потрібно:

Приготування галушок:

У миску міксера всипати 150г борошна гречаного і 200г борошна, додати яйце, сіль і влити стільки гарячої води, щоб можна було замісити тісто (тісто, коли остигає, густіє і потрібно час від часу його вимішувати). Тісто після того, як охолоне, ставає менш липке. Перекласти його на посипаний решту борошном стіл і замісити не дуже тверде тісто. З тіста скачати валик і порізати його на шматки довжиною 1см. З кожного сформувати галушок. Закип'ятити воду з ложкою соняшникової олії. Галушки занурювати в солоний окріп і варити, поки не спливуть. Гарячі галушки подавати з просмаженою цибулею та беконом або як гарнір до м'яса.

Смачного!