Ваш кошик порожній
Для приготування рогаликів потрібно:
Приготування рогаликів:
Жовтки розтерти з цукровою пудрою. У миску влити олію і тепле молоко, додати борошно, змішане з дріжджами, сіль і яєчну суміш. Все перемішати міксером. Залишити на 20 хвилин. Тісто перекласти на змащений олією стіл і ще раз замісити. Тісто розділити на 4 частини. Кожну розкачати в корж товщиною півсантиметра. Корж розрізати по діаметру на 8 частин (секторів кола). На край кожного покласти шматочок яблука і загорнути в рогалик. Рогалики перекладіть на застелене пергаментом деко і залиште підніматися в теплому місці на 30 хвилин. Коли підростуть, змастити кожен збитим білком і посипати цукром з корицею. Випікати при температурі 180°C протягом 10-15 хвилин.
Смачного!