Дріжджові равлики

  • 18 грудня 2017 16:14:21
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 1142
  • 0

Для приготування булочок потрібно:

Приготування булочок:

Жовтки розтерти з цукровою пудрою. У миску влити олію і тепле молоко, додати борошно, змішане з дріжджами, сіль і яєчну суміш. Все перемішати міксером. Залишити на 20 хвилин. Тісто перекласти на змащений олією стіл і ще раз замісити. З тіста скачати валики діаметром не більше сантиметра і довжиною близько 15см. Смужки скрутити як равлики і покласти форму, застелену пергаментним папером для випічки. Залишити на 30 хвилин в теплому місці. Коли тісто подросте, змастити равлики збитим яйцем і посипати сухофруктами або цукатами. Поставити в розігріту духовку температурою 170°C і випікати 15-20 хвилин, поки не зарум'яняться.

Смачного!