Дріжджові булочки з мармеладом

  • 28 серпня 2017 10:31:47
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 2117
  • 0

Для приготування 10-12шт знадобиться:

  • 300г безглютенової суміші для випічки хліба
  • 2 жовтки
  • 100г цукру
  • 50г соняшникової або розтопленого вершкового масла
  • 7г дріжджів сухих або 25г мокрих
  • 150мл молока
  • 1 яйце для змащування булочок
  • великий цукор для посипання
  • твердий мармелад
  • соняшникова олія для змащення столу (стільниці)

Спосіб приготування:

Жовток збити з цукром. У ємність налити олію і тепле молоко, висипати суміш, перемішану з дріжджами, і яєчну масу. Замісити за допомогою міксера. Залишити на 20 хвилин. Тісто викласти на змащену олією стільницю і ще раз замісити. Готове тісто розкачати в формі валика і порізати на рівні частини по 3-4см. Кожну частину розкачати в корж, викласти по серединці мармелад і зліпити форму. Деко застелити пергаментним папером і викласти булочки так, щоб вони не злипалися. Поставити в тепле місце на 30 хвилин. Коли булочки виростуть, змастити збитим яйцем і посипати крупним цукром. Випікати при температурі 170°C, 15-20 хвилин.

Смачного!!!