Ваш кошик порожній
Для приготування 10 булочок потрібно:
Приготування булочок:
Дріжджі розчинити в теплій воді. У миску міксера влити олію, всипати борошно і сіль. Влити розчинені дріжджі. Все перемішати міксером близько 2 хвилин. Тісто накрити і залишити на 20 хвилин. Перекласти на змащений олією стіл і змазаними олією руками замісити тісто. З тіста зробити валик і порізати на 10 частин. З кожної сформувати квадратну коржик і викласти на застелене папером для випічки деко. Залишити в теплому місці. Тим часом розігріти духовку і поставити ємність з гарячою водою. Коли булочки злегка підростуть, змастити збитим яйцем і поставити в духовку, збризнути водою і випікати протягом 20 хвилин при температурі 180°C.
Смачного!