Булочки цільнозернові

  • 04 грудня 2017 17:21:39
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 1662
  • 0

Для приготування 18 булочок потрібно:

Приготування булочок:

Борошно вимішати з сухими дріжджами, сіллю і цукром. У миску влити молоко та олію, всипати борошно з добавками і половину насіння. Все перемішати і залишити на 15 хвилин. За цей час маса трохи загусне. З тіста сформувати (руками, вмоченими в картопляний крохмаль) булочки і викласти на застелене папером для випічки деко. Залишити в теплому місці підніматися. Через годину змастити булочки збитим яйцем і посипати насінням соняшника. Помістіть в духовку термостійку форму з водою, щоб повітря в духовці було вологим. Булочки випікайте протягом 25-30 хвилин при температурі 180°C.

Смачного!