Для приготування бабки потрібно:
Приготування бабки:
Кукурудзяну кашу залити молоком і готувати, поки не вбере все молоко. Далі зняти з вогню і вимішати з ложкою цукру. Прикрити і залишити, щоб каша «дійшла». Полуницю помити і прибрати плодоніжки. Половину полуниці збити. Желатин намочити в 1/3 склянки холодної води. Коли желатин набубнявіє, підігріти, щоб розчинився, додати до нього збиту полуницю і цукрову пудру. Вимішати. Мисочку діаметром 15-17см викласти фольгою і змастити маслом. Покласти в неї ¾ каші і постарайтеся виліпити кашею рівномірне дно і боки мисочки. На кашу викласти цілі ягоди і залити збитими фруктами. Поставити в холодильник. Коли маса загусне, прикрити кашею, що залишилася, і розрівняти. Ще раз поставити в холодильник. Через годину миску накрити тарілкою, перевернути догори дном і зняти фольгу. Десерт готовий.
Смачного!