Кукурудзяний крохмаль, картопляний крохмаль, кукурудзяне борошно, пшоняне борошно, згущувачі: ксантанова камедь, гуарова камедь.
Енергетична цінність: 1512 кДж / 357 ккал
зокрема насичених 1,2г
зокрема цукру 0,2г
Спосіб приготування млинців:
Склад: 100 г суміші, 2 яйця, 230мл молока, 2 ст. л. цукру, 2 ст. л. соняшникової олії + ½ ст. л. олії для смаження.
Приготування: Всі інгредієнти перемішати міксером до утворення однорідної маси. На розігріту сковороду з соняшниковою олією рівномірно влити тонким шаром тісто і смажити з обох боків до золотистого кольору.
Спосіб приготування кексів:
Склад: 3 яйця, 70г цукру, 16г ванільного цукру, 150 мл соняшникової олії, 170г суміші, ½ ч. л. розпушувача, 80г молочного або темного шоколаду, ванільна есенція, 12 паперових формочок для кексів.
Приготування: Яйця з цукром збивати на високій швидкості міксером в одному напрямку близько 5 хвилин до утворення світлої, пишної маси. Потім зменшити швидкість, додати олію, суміш, розпушувач і кілька крапель есенції. Коли маса стане однорідною, додати подрібнений кубиками шоколад і акуратно перемішати. Тісто розділити на 12 формочок і випікати при температурі 170°С близько 30 хвилин.
Смачного!!!