Код товару: 13608

Суміш Bezgluten для випічки хліба та піци 1кг

0 відгуків.
Виробник Bezgluten
На складі
Термін придатності до: 23.05.2025
Ціна
297грн 252грн
Виникли питання?

Суміш Безглютен для випічки хліба та піци

Склад:

Кукурудзяний крохмаль, борошно вівсяне цільнозернове 6%, рисове борошно, згущувачі: ксантанова камедь, гідроксипропилметилцелюлоза; клітковина Псиліум.

Харчова цінність в 100г продукту:

Енергетична цінність: 1488 кДж / 351 ккал

  • Жири 0,9г

зокрема насичених 0,3г

  • Вуглеводи 82г

зокрема цукру ˂1,0г

  • Білки 1,9г
  • Клітковина 3,5г
  • Сіль 0,058г

Спосіб приготування хліба:

Для приготування потрібно:

500г суміші, 1 і 1/3 чайної ложки солі (10г), 1 столова ложка цукру (15г), 500мл теплої води, 15г свіжих або 7г сухих дріжджів, 3 столові ложки олії + для змащення.

Приготування:

В миску всипати суміш, сіль і цукор та перемішати. Замісити однорідне тісто вручну або за допомогою міксера, поступово додаючи воду з розчиненими свіжими дріжджами, в кінці влити олію. Якщо використовуються сухі дріжджі, додати їх безпосередньо в суміш. Перекласти тісто у змащену олією форму (28 х 9см), вирівняти поверхню, накрити серветкою та відставити в тепле місце приблизно на 45 хвилин, щоб об’єм збільшився вдвічі. Розігріти духовку до температури 200°С із посудом внизу, наповненим водою. Акуратно змастити  тісто олією, поставити  в духовку і запікати 50 хвилин (без циркуляції повітря). Після випікання вийняти хліб з форми, остудити та тримати його накритим. Хліб в хлібопічці - випікати за програмою близько 3,5 годин.

Смачного!!!

Спосіб приготування піци:

Для приготування потрібно:

250г суміші,  ¾ чайної ложки солі (5г), ½ столової ложки цукру (7г), 200мл теплої води, 10г свіжих дріжджів або 5г сухих дріжджів, 2 ст. л. олії.

Приготування:

В миску всипати суміш, сіль і цукор та перемішати. Замісити однорідне тісто вручну або за допомогою міксера, поступово додаючи воду з розчиненими свіжими дріжджами, в кінці влити олію. Якщо використовуються сухі дріжджі, додати їх безпосередньо в суміш. Накрити тісто серветкою та відставити в тепле місце приблизно на 30 хвилин, щоб об’єм збільшився вдвічі. Розкачати тісто або сформувати тонкий корж за допомогою рук, змащених олією, викласти улюблені добавки і випікати приблизно 30 хвилин при температурі 200°С (без циркуляції повітря).

Смачного!!!

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: