Кукурудзяний крохмаль, кукурудзяне борошно, згущувач: камедь ріжкового дерева.
Продукт може містити невелику кількість: сої, люпину.
Енергетична цінність: 1515 кДж / 357 ккал
зокрема насичених 0,2г
зокрема цукру 0,2г
Кекс
Склад: 220г борошна (просіяного), 200г цукру, 125г вершкового масла або маргарину, 4 яйця, 10г розпушувача, 125мл молока.
Приготування: Масло розім'яти, додати половину цукру і місити близько 2 хвилин до отримання однорідної маси. Додати жовток, борошно, розпушувач і молоко, і добре вимішати. Білок з другою половиною цукру збити в густу піну. Тісто вилити на змащене маслом і притрушене борошном деко, випікати, приблизно 50 хвилин при температурі 180°С. При бажанні прикрасити кремом ванільним, повидлом або фруктами. Для рецепту шоколадного кексу в тісто додають не солодке какао.