Код товару: 10

Суміш Celiko для випічки рисового хліба 400г

3 відгуків. Рейтинг: 5/5. (Основано на 3 отзывах)
Виробник Celiko
На складі
Термін придатності до: 31.01.2026
Ціна
118грн
Виникли питання?

Суміш Целіко для випічки рисового хліба

Склад:

Картопляний крохмаль, рисове борошно (30%), глюкоза, згущувач: гуарова камедь; сухі дріжджі, сіль.

Продукт може містити: сою, молоко, горіхи.

Харчова цінність в 100г продукту:

Енергетична цінність: 1424 кДж / 340 ккал

  • Жири 0,6г

зокрема насичених 0,1г

  • Вуглеводи 78г

зокрема цукру 4,8г

  • Білки 3г
  • Сіль 1,8г
Спосіб приготування:
Для приготування хліба, булочок знадобитися:
1 упаковка концентрату 400г, 130мл молока, 220мл води, 1 столова ложка соняшникової олії або розтопленого вершкового масла, 2 яйця (хліб можна випікати без яйця).
Для приготування піци знадобитися:
200г суміші, 65мл молока, 110мл води, ½ столової ложки соняшникової олії або розтопленого вершкового масла, 1 яйце, інгредієнти для піци (томатний соус, сир, овочі, м'ясо, спеції).
Приготування хліба, булочок:
1. Вміст пакетика висипати в ємність, додати теплу воду і молоко (темп. близько 35°C), масло і яйця. Все добре перемішати, потім замісити вручну або міксером приблизно 5 хвилин. Тісто має бути дуже густе.
2. Потім тісто перекласти в змащену маслом форму розміром 12х26см (для хліба) або на сформовані на склянці малі форми з алюмінієвої фольги (для булочок). Поверхню змастити маслом.
3. Залишити в теплому місці підніматися приблизно на 30 хвилин (для хліба) або на 15 хвилин (для булочок).
4. Випікати при темп. 220°C, 40-45 хвилин (хліб) або 30 хвилин (булочки).
Додатково: коли тісто підросло в формах з фольги, то його можна використовувати для приготування галушок.
Концентрат можна випікати в хлібопічці.
Приготування піци:
1. 200г суміші висипати в посуд, додати теплу воду і молоко (темп. близько 35°C), ½ столової ложки соняшникової олії або розтопленого вершкового масла і 1 яйце.
2. Все перемішати, після чого місити вручну або міксером 5 хвилин. Тісто має бути густе.
3. Потім тісто перекласти в змащену маслом форму діаметром приблизно 20см. Залишити в теплому місці підніматися приблизно на 30 хвилин.
4. Верх тіста акуратно змастити томатним соусом. Викласти підготовлені інгредієнти для піци на тісто. Все посипати спеціями та тертим сиром.
5. Випікати в розігрітій духовці при темп. 200°C, приблизно 30-35 хвилин.
 
Смачного!!!

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: