Крохмаль (кукурудзяний, картопляний), борошно (кукурудзяне, пшоняне), загущувачі: ксантанова камедь, гуарова камедь.
Енергетична цінність: 1463 кДж / 345 ккал
в тому числі насичених 0г
в тому числі цукру 0,2г
Спосіб приготування панкейків
Інгредієнти:
100г суміші для приготування панкейків та вафель без глютену, 1яйце, 120мл молока, 50мл олії, 30г цукрової пудри, ¾ чайної ложки розпушувача.
Приготування:
З'єднати всі інгредієнти і вимішати до однорідної маси. Викласти тісто на гарячу тефлонову сковороду (без жиру). Смажити на повільному вогні до золотистої скоринки з двох сторін.
Спосіб приготування вафлів
Інгредієнти:
200г суміші для приготування панкейків та вафель без глютену, 180мл молока, 120мл олії, 4 столові ложки цукру, 2 яйця, 1 чайна ложка розпушувача.
Приготування:
Яєчні білки збити до стійкої піни. В окремій мисці змішайте решту інгредієнтів, вимішайте до однорідної маси, після чого обережно змішайте ложкою з яєчними білками. Готове тісто обсмажте у вафельниці до золотистої скоринки.