Людям з непереносимістю глютену (целіакцією) традиційна випічка протипоказана. Її необхідно замінити хлібобулочними виробами без глютену, які також популярні серед тих, хто дотримується дієти, основою якої є безбілкове харчування.
Хліб без глютену, який можна купити в інтернет-магазині Bezglutex (Безглютекс), – смачний, корисний і завжди свіжий. У нашому асортименті 32 бренди безглютенової продукції, в тому числі Balviten, Bezgluten, Dr.Schär, Glutenex.
Під час вживання хліба без глютену поліпшується процес травлення: через відсутність клейковини ворсинки, що покривають тонкий кишківник, не склеюються. Завдяки цьому вітаміни і корисні речовини засвоюються організмом більш ефективно. Крім того:
Корисним для здоров'я можна вважати тільки натуральний безглютеновий хліб високої якості. В інтернет-магазині Bezglutex (Безглютекс) завжди в наявності кукурудзяний, гречаний і рисовий хліб без глютену. Вибір можна зробити, керуючись своїми смаковими уподобаннями.
Основою цього хліба є кукурудзяне борошно. Оскільки воно вважається низькокалорійним, то підходить не тільки тим, хто піклується про своє здоров'я, але і людям, які хочуть скинути зайву вагу. Кукурудзяне борошно використовують не тільки для випічки хліба: з нього виходять смачні чіпси і коржі, а люди, які живуть на Сході, використовують його для приготування каші. Безглютеновий кукурудзяний хліб сприяє хорошому травленню, поліпшенню роботи серця, нормалізації кров'яного тиску.
Готують цей хліб з гречаного борошна, яка наділений всіма корисними властивостями гречаної крупи. У ній міститься клітковина, білки, мінерали, вітаміни та інші поживні речовини. Гречаний хліб – безглютеновий продукт, який заряджає організм людини енергією і бадьорістю. А якщо врахувати, що він низькокалорійний, то його можна рекомендувати людям, які хочуть схуднути.
Рисове борошно цінують в Індії і Японії, а, як відомо, люди, які живуть в цих країнах, намагаються використовувати в їжу найбільш якісні продукти. Безглютеновий рисовий хліб корисний не тільки в раціоні дорослих, а й дітей. У рисовому борошні міститься велика кількість мінералів, вітамінів та інших корисних речовин.
Рецепт випічки хліба без глютену досить простий: він випікається з рисового, гречаного або кукурудзяного борошна. Складність в тому, що саме завдяки глютену традиційний хліб з пшеничного борошна виходить пружним і пишним. Тому випічка безглютенового хліба має свої особливості – використання інгредієнтів, завдяки яким тісто «підніметься» і буде мати стандартну форму. Такими інгредієнтами є, наприклад, картопляний крохмаль або яєчний білок.
Але навіть знаючи всі секрети випічки, отримати пишний ароматний хліб вдається далеко не кожному пекареві. Тому оптимальне рішення для людей, які страждають від целіакії або просто прихильників смачної і здорової їжі, – придбання безглютенового хліба.
Ми відправляємо хліб без глютену в Київ, Харків, Львів, Одесу і будь-який інший населений пункт в Україні. Відправку робимо в день замовлення, надаючи нашим клієнтам знижки в розмірі 3-7% від суми замовлення. Вся продукція сертифікована, зберігається на складі, який схвалений Держпродспоживслужбою.
Смакові якості і консистенція хліба без глютену відрізняються від традиційних виробів з пшеничного борошна, але це не робить його гіршим. Безглютеновий хліб може бути не тільки корисним, але і смачним! Продукція нашого магазину доводить це, тому відсутність у вашому раціоні звичних злаків (пшениці, жита або вівса) не стане причиною будь-якого дискомфорту.