Борошно (мигдальне 38%, кокосове), підсолоджувачі: еритритол, мальтитол; какао, шоколадні краплі без цукру /підсолоджувач: мальтитол/, какао терте, емульгатор: соєвий лецитин; какао в порошку зі зниженою жирністю, натуральний ароматизатор ванілі, ароматизатор, гімалайська сіль.
Продукт може містити: горіхи, арахіс, кунжут, молоко.
Енергетична цінність: 1918 кДж / 464 ккал
зокрема насичених 21г
зокрема цукру 1,6г
зокрема поліоли 19г
Кекс низьковуглеводний Брауні
Спосіб приготування:
1. Розігрійте духовку до 180⁰C (без гарячого повітря).
2. Приготуйте 100г розтопленого охолодженого масла і 2 яйця.
3. Помістіть суміш для випічки брауні низьковуглеводну у миску, додайте яйця та масло.
4. Перемішайте до однорідної маси, використовуючи вінчик для збивання, ложку або блендер на найнижчій швидкості (достатньо лише кількох обертів блендера).
5. Викладіть масу в підготовлену форму для випічки (розміром приблизно 23x8x7см), застелену папером для випічки.
6. Випікати приблизно 20 хвилин.
7. Вийміть кекс з духовки і дайте йому повністю охолонути.