Еритрітол - природний, низькокалорійний цукор з ніжним солодким смаком. Він класифікується як цукровий спирт. Це називається замінником цукру, отриманим з рослин або крохмалю. У природі еритрітол зустрічається в невеликих кількостях у овочах, фруктах, грибах та у вині, пиві або соєвому сирі. Найчастіше він отримується з натурального овочевого цукру. Цукор змішують з водою, зброджують, кристалізують, а потім ретельно сушать. Готовий продукт має форму білих кристалів або порошку, який виглядає як звичайний цукор.
Еритрітол є 100% натуральним замінником цукру без калорій. Ідеально підходить для приготування їжі, випічки в якості підсолоджувача. Знижує калорійність їжі. Він досягає близько 75% солодкості від традиційного цукру. Замінюючи в рецептах цукор на еритрітол, пам'ятайте, що на кожні 100г цукру припадає від 120 до 140г еритрітолу.
Еритрітол 100%.
Енергетична цінність: 18,4 ккал