Ваш кошик порожній
Суміш для випічки тостового хліба проста та зручна у використанні. З неї можна випікати хліб і хлібобулочні вироби на дріжджах, заквасці, кондитерські вироби з розпушувачем, бісквіти як в духовій шафі, так і в хлібопічці.
Крохмаль кукурудзяний, борошно рисове, борошно сочевиці, рослинна клітковина (подорожника, яблука).
Енергетична цінність: 325 ккал
Рецепт приготування булочок: 200г суміші, 1 яйце, 100г води або молока, 3г свіжих дріжджів (або 1,5г сухих), 4г солі, 6г цукру, 30г олії
Спосіб приготування: змішати всі складові в ємності, добре вимішати. Дати тісту підійти протягом 2-3 годин. Сформувати булочки і викласти на деко. Випікати протягом 50-60 хвилин при температурі 200-220°С, остудити. Булочки готові до вживання.