Безглютеновий пшеничний крохмаль, кукурудзяний крохмаль, кукурудзяне борошно, глюкоза, загущувачі: гуарова камедь, гідроксипропилметилцелюлоза; картопляна клітковина; регулятор кислотності: Е575; розпушувач: карбонат натрію.
Енергетична цінність: 1554 кДж / 366 ккал
зокрема насичених 1,9г
зокрема цукру 5,9г
Спосіб приготування хліба:
Склад: 500г суміші, 1ч.л. солі (5г), 1ч.л. цукру (8г), 7г сухих дріжджів, 450мл теплої води, 3 ложки соняшникової олії (20г), + соняшникову олію для змащування форми.
Приготування: Всі інгредієнти помістити в ємність і старанно вимішати до однорідної маси. Тісто перекласти в форму для випікання, накрити мокрим рушником і залишити в теплому місці на 30 хвилин. Коли тісто виросте вдвічі, змазтити його олією, помістити в розігріту до 180°С духовку і випікати 40-45 хвилин. Піч не відкривати під час випікання! Коли хліб буде готовий, вийняти з форми і чекати до повного охолодження. Рекомендований розмір форми для випікання 27х12см.
Смачного!!!