Борошно сорго 47%, крохмаль кукурудзяний, цукор, молоко сухе, сода, пірофосфат натрія.
Енергетична цінність: 1477 кДж / 353 ккал
в тому числі насичених 0,37г
в тому числі цукру 5,9г
Спосіб приготування хліба (в хлібопічці)
Для приготування знадобиться: 426г суміші, 200мл води, 2-3 яйця, 50мл олії, 1ч.л. солі, 5г дріжджів сухих інстантних.
Приготування: встановити хлібопічку на режим “Безглютеновий хліб” або “ Швидкий хліб”. Влити воду, додати дріжджі, зачекати 1-2 хвилини і додати яйця, сіль, олію і суміш для випічки. Порція розрахована на одну буханку в хлібопічці.
Спосіб приготування печива
Для приготування знадобиться: 426г суміші, 200г вершкового масла, 150г цукрової пудри, 1-2 яйця.
Приготування: вершкове масло кімнатної температури змішати з цукровою пудрою і збити до пишної маси. До отриманої маси додати яйця, збити. Потім додати суміш, вимісити тісто. Наповнити тістом кондитерський мішок і сформувати печиво. В разі відсутності кондитерського мішка перекласти тісто на харчову плівку і сформувати невелику “колоду”, замотати її в плівку і сховати в холодильник на 2 години. Потім розрізати тісто на порційні шматочки по 7-8мм. Випікати за температури 200-220ºС протягом 30-40 хвилин.