Борошно рисове.
Енергетична цінність: 1531 кДж / 366 ккал
в тому числі насичених 0,4г
в тому числі цукру 0,1г
Рецепт безглютенових млинців з рисового борошна
Інгредієнти: 4ст.л. рисового борошна, 1ст.л. кукурудзяного борошна (за бажанням, для золотистого кольору), 200мл молока, 2 яйця, 1/2ст.л. олії, сіль і цукор за смаком.
Спосіб приготування: наливаємо молоко, додаємо яйця і збиваємо вінчиком. Додаємо рисове борошно, дрібку солі і цукор за смаком. Додаємо кукурудзяне борошно. Продовжуємо збивати. Додаємо олію (краще оливкову, вона не дає запаху). Збиваємо. Щоб млинці вийшли пористі – можна додати 1ст.л. газованої води. Якщо тісто вийшло рідке, додайте ще борошна, і навпаки, якщо густе – додайте молоко. Чим товстіші ви хочете млинці, тим густіше повинно бути тісто. Під час приготування постійно помішуйте тісто, щоб борошно не осідало.
Смажимо з кожного боку по 1-2 хвилини на середньому вогні.