Борошно кукурудзяне.
Енергетична цінність: 1385 кДж / 331 ккал
в тому числі насичених 0,2г
в тому числі цукру 1,3г
Рецепт безглютенової піци з шинкою та ананасами
Інгредієнти: 80г кукурудзяного борошна, 100г знежиреного сиру, 1 яйце, 120г томатного соусу, 80г сиру моцарела, 200г шинки, 120г ананасу. Перець чорний мелений, сіль, орегано до смаку.
Спосіб приготування: змішати сир, борошно і яйце. Додати орегано, сіль та спеції до смаку. Замісити тісто. Воно повинно бути дуже ніжне та м’яке. Обережно його розкатати та викласти на деко, попередньо застелене папером для випікання.
Основу піци змазати томатною пастою. Посипати тертим сиром моцарела. Зверху викласти скибочки шинки та ананасу. Відправляємо піцу в розігріту до 200-250ºС духовку на 15 хвилин.