Ваш кошик порожній
Тісто: кукурудзяний крохмаль, какао, рисовий крохмаль, інулін, розпушувачі: карбонат натрію, дифосфати; картопляний крохмаль, ароматизатор.
Шматочки шоколаду: цукор, какао терте, какао масло, какао зі зниженим вмістом жиру, емульгатор: соєвий лецитин; ванільний ароматизатор.
Енергетична цінність: 1559 кДж / 368 ккал
зокрема насичених 2,5г
зокрема цукру 4,3г
Підготувати:
110г цукру
180мл рослинного масла або 170г охолодженого вершкового масла
50мл води
Спосіб приготування:
2. Перелити масу в формочку 25х11см, викладену папером для випічки і вирівняти поверхню.
3. Форму поставити в духовку, нагріту до температури 170ºC, випікати 55 хвилин, потім вийняти з форми і остудити.
Смачного!