Кукурудзяний крохмаль, рисове борошно, декстроза, рослинна клітковина подорожника і бамбука, борошно рисове обойне, борошно чечевиці, загущувач: гідроксипропілметилцелюлоза, сіль.
Продукт може містити: сою.
Енергетична цінність: 1475 кДж / 348 ккал
в тому числі насичених 0,2г
в тому числі цукру 1,4г
Приготування:
Змішати в мисці суміш "Schar Brot-Mix" з сухими дріжджами і додати воду. У разі свіжих дріжджів розчинити їх спочатку у воді і потім вилити в борошно. Вимішати тісто пластмасовою ложкою, додати сіль і поступово додавати масло. Місити тісто протягом 8-10 хвилин, поки воно не стане однорідним (використання міксера на середній швидкості може скоротити тривалість замісу до 4-5 хвилин). Перекласти тісто у форму, змащену маслом і посипану борошном і вирівняти по всій поверхні. Накрийте форму вологою тканиною і залиште тісто в теплому місці, поки воно не підніметься в два рази (приблизно 30 хв). У нижній частині печі поставити жаровідштовхувач, наповнений водою, і розігріти духовку до 200 ° С. Щоб отримати золотисто-коричневу скоринку, за допомогою кисті потрібно нанести на верхню частину хліба суміш з яєць і молока або масла. Випікати протягом 50 хвилин. Під час приготування хліба не відкривати духовку. Вийміть свіжоспечений хліб з форми і видкладіть на дошку, для того, щоб він охолов.
Булочки або піца
Приготування:
Змішати всі інгредієнти до однорідної маси і почекати, доки тісто підніметься. Покласти тісто на стіл і вимісити. Булочки: сформувати булочки однакового розміру. На деко для випікання викласти вже сформовані булочки. Накрити вологою тканиною і чекати, доки вони не виростуть в два рази більше. Випікати в духовці при температурі 200 ° С протягом 25 хвилин на середньому рівні. Піца: Розкласти тісто на деко, змащеному оливковою олією, накрити вологою тканиною і почекати 40 хвилин. Потім покласти за смаком помідори, моцарелу і т.д., і випікати в духовці при температурі 220 ° C.
Приготування хліба в хлібопічці:
Виберіть програму для безглютенової випічки (приблизно 1 годину і 50 хвилин) і "темна скоринка". Звертайте увагу на показник максимального завантаження Вашої хлібопічки.