Код товару: 12765

Суміш Dr.Schär для випічки хліба 1кг

7 відгуків. Рейтинг: 5/5. (Основано на 7 отзывах)
Виробник Dr. Schär
На складі
Термін придатності до: 01.05.2026
Ціна
339грн 305грн
Виникли питання?

Суміш Д-р Шер для випічки хліба

Склад:

Кукурудзяний крохмаль, рисове борошно, декстроза, рослинна клітковина подорожника і бамбука, борошно рисове обойне, борошно чечевиці, загущувач: гідроксипропілметилцелюлоза, сіль.

Продукт може містити: сою.

Харчова цінність в 100г продукту:

Енергетична цінність: 1475 кДж / 348 ккал

  • Жири 0,9 г

в тому числі насичених 0,2г

  • Вуглеводи 80г

в тому числі цукру 1,4г

  • Білки 2,7 г
  • Клітковина 4,4г
  • Сіль 0,83г

Приготування:

Змішати в мисці суміш "Schar Brot-Mix" з сухими дріжджами і додати воду. У разі свіжих дріжджів розчинити їх спочатку у воді і потім вилити в борошно. Вимішати тісто пластмасовою ложкою, додати сіль і поступово додавати масло. Місити тісто протягом 8-10 хвилин, поки воно не стане однорідним (використання міксера на середній швидкості може скоротити тривалість замісу до 4-5 хвилин). Перекласти тісто у форму, змащену маслом і посипану борошном і вирівняти по всій поверхні. Накрийте форму вологою тканиною і залиште тісто в теплому місці, поки воно не підніметься в два рази (приблизно 30 хв). У нижній частині печі поставити жаровідштовхувач, наповнений водою, і розігріти духовку до 200 ° С. Щоб отримати золотисто-коричневу скоринку, за допомогою кисті потрібно нанести на верхню частину хліба суміш з яєць і молока або масла. Випікати протягом 50 хвилин. Під час приготування хліба не відкривати духовку. Вийміть свіжоспечений хліб з форми і видкладіть на дошку, для того, щоб він охолов.

Булочки або піца

Приготування:

Змішати всі інгредієнти до однорідної маси і почекати, доки тісто підніметься. Покласти тісто на стіл і вимісити. Булочки: сформувати булочки однакового розміру. На деко для випікання викласти вже сформовані булочки. Накрити вологою тканиною і чекати, доки вони не виростуть в два рази більше. Випікати в духовці при температурі 200 ° С протягом 25 хвилин на середньому рівні. Піца: Розкласти тісто на деко, змащеному оливковою олією, накрити вологою тканиною і почекати 40 хвилин. Потім покласти за смаком помідори, моцарелу і т.д., і випікати в духовці при температурі 220 ° C.

Приготування хліба в хлібопічці:

Виберіть програму для безглютенової випічки (приблизно 1 годину і 50 хвилин) і "темна скоринка". Звертайте увагу на показник максимального завантаження Вашої хлібопічки.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: