Код товару: 12

Суміш Celiko для пісочного тіста 200г

3 відгуків. Рейтинг: 5/5. (Основано на 3 отзывах)
Виробник Celiko
Закінчився
Ціна
81грн
Виникли питання?

Суміш Целіко для пісочного тіста

Склад:

Картопляний крохмаль, цукор, рисове борошно, регулятор кислотності: дифосфат, згущувач: карбонат натрію, сіль.

Продукт може містити: сою, молоко та їх похідні.

Харчова цінність в 100г продукту:

Енергетична цінність: 1515 кДж / 362 ккал

  • Жири 0г

зокрема насичених 0г

  • Вуглеводи 87г

зокрема цукру 26г

  • Білки 1,7г
  • Сіль 0,7г

Спосіб приготування:

Для приготування пісочного пирога з фруктами потрібно:

1 упаковка концентрату для приготування пісочного тіста, 60г вершкового масла, 1 яйце, 1ст.л.цукру, 1/2 пачки безглютенового ванільного цукру, 2ч.л. молока або води, фрукти за смаком, наприклад: яблука, сливи, ревінь, дрібка солі.

Для приготування печива потрібно:

1 упаковка концентрату для приготування пісочного тіста, 2 жовтки, 40г охолодженого вершкового масла, 2ч.л. води, безглютенові шматочки шоколаду або пластівці, або тертий гіркий шоколад.

Спосіб приготування пісочного пирога з фруктами:

1. Замісити тісто з: концентрату для пісочного тіста, вершкового масла, жовтків та молока (кількість доданого молока залежить від розміру яйця, тому їх слід додавати невеликими порціями).

2. 3/4 готового тіста викласти на змащене маслом деко. Покласти частину  фруктів та посипати ванільним цукром.

3. Білки збити з дрібкою солі і 1 ложкою цукру в густу піну. Збиту піну викласти на фрукти.

4. Іншу частину тіста натерти і посипати верх пирога.

5. Випікати при темп. 200°C близько 30 хвилин.

Спосіб приготування печива:

1. Концентрат пісочного тіста висипати на робочу поверхню. Додати вершкове масло, яєчні жовтки і воду в такій кількості, щоб усі компоненти об'єдналися в "кулю".

2. Швидко замісити тісто. Якщо буде дуже м'яким, то його необхідно покласти в холодильник на 30 хвилин.

3. Тісто вийняти з холодильника і сформувати валик діаметром близько 2см, а потім розрізати на скибочки товщиною близько 1см.

4. Скибочки укласти на деко, змащене маслом і злегка притиснути пальцями (розпрямити по формі).

5. Зверху викласти шматочки шоколаду.

6. Печиво випікати при температурі 180°C, приблизно 15 хвилин.

Для веганів:

Вершкове масло можна замінити олією 1:1, молоко – водою, яйця замінити меленим насінням льону (1ч.л. льону залити 60мл води, дати настоятися).

Смачного!!!

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: