Картопляний крохмаль, цукор, рисове борошно, регулятор кислотності: дифосфат, згущувач: карбонат натрію, сіль.
Продукт може містити: сою, молоко та їх похідні.
Енергетична цінність: 1515 кДж / 362 ккал
зокрема насичених 0г
зокрема цукру 26г
Спосіб приготування:
Для приготування пісочного пирога з фруктами потрібно:
1 упаковка концентрату для приготування пісочного тіста, 60г вершкового масла, 1 яйце, 1ст.л.цукру, 1/2 пачки безглютенового ванільного цукру, 2ч.л. молока або води, фрукти за смаком, наприклад: яблука, сливи, ревінь, дрібка солі.
Для приготування печива потрібно:
1 упаковка концентрату для приготування пісочного тіста, 2 жовтки, 40г охолодженого вершкового масла, 2ч.л. води, безглютенові шматочки шоколаду або пластівці, або тертий гіркий шоколад.
Спосіб приготування пісочного пирога з фруктами:
1. Замісити тісто з: концентрату для пісочного тіста, вершкового масла, жовтків та молока (кількість доданого молока залежить від розміру яйця, тому їх слід додавати невеликими порціями).
2. 3/4 готового тіста викласти на змащене маслом деко. Покласти частину фруктів та посипати ванільним цукром.
3. Білки збити з дрібкою солі і 1 ложкою цукру в густу піну. Збиту піну викласти на фрукти.
4. Іншу частину тіста натерти і посипати верх пирога.
5. Випікати при темп. 200°C близько 30 хвилин.
Спосіб приготування печива:
1. Концентрат пісочного тіста висипати на робочу поверхню. Додати вершкове масло, яєчні жовтки і воду в такій кількості, щоб усі компоненти об'єдналися в "кулю".
2. Швидко замісити тісто. Якщо буде дуже м'яким, то його необхідно покласти в холодильник на 30 хвилин.
3. Тісто вийняти з холодильника і сформувати валик діаметром близько 2см, а потім розрізати на скибочки товщиною близько 1см.
4. Скибочки укласти на деко, змащене маслом і злегка притиснути пальцями (розпрямити по формі).
5. Зверху викласти шматочки шоколаду.
6. Печиво випікати при температурі 180°C, приблизно 15 хвилин.
Для веганів:
Вершкове масло можна замінити олією 1:1, молоко – водою, яйця замінити меленим насінням льону (1ч.л. льону залити 60мл води, дати настоятися).
Смачного!!!