Код товару: 11

Суміш Celiko для бісквітного тіста 200г

5 відгуків. Рейтинг: 5/5. (Основано на 5 отзывах)
Виробник Celiko
Закінчився
Ціна
78грн
Виникли питання?

Суміш Целіко для бісквітного тіста

Склад:

Картопляний крохмаль, кукурудзяний крохмаль, цукор.

Продукт може містити: сою, молоко та їх похідні.

Харчова цінність в 100г продукту:

Енергетична цінність: 1526 кДж / 365 ккал

  • Жири 0г

зокрема насичених 0г

  • Вуглеводи 89г

зокрема цукру 32г

  • Білки 0г
  • Сіль 0,01г

Способи приготування:

Для приготування бісквіту знадобиться:

1 упаковка безглютенової суміші для бісквітного тіста, 50г цукру (¼ склянки), 3 яйця, 1ч.л. безглютенового розпушувача.

Приготування бісквіту:

1. Відокремити жовтки від білків. Білки збити з цукром. Потім послідовно додавати по одному жовтку, постійно збиваючи.

2. У посудині змішати концентрат з розпушувачем, а потім готову суміш просіяти в ємність з збитою яєчною масою. Делікатно перемішати в однорідну масу.

3. Тісто перекласти в форми з пергаментним папером або змащені маслом і посипані безглютеновими панірувальними сухарями.

4. Випікати в духовці при темп. 180°C протягом близько 30 хвилин. Після виймання з духовки почекати поки охолоне. Потім додати начинки за смаком.

Для приготування кексу з цедрою апельсина веганського знадобиться:

1 упаковка безглютенової суміші для бісквітного тіста, 140г пюре батату (запеченого або вареного), 3ст.л. апельсинового соку (30г), 3ст.л. олії (30г), 2ч.л. ванільного цукру, 1ч.л. розпушувача, цедра апельсина.

Приготування:

1.Пюре батату змішайте з апельсиновим соком, додайте олію.

2.До утвореної маси невеликими порціями всипайте просіяну суміш для бісквітного тіста, додайте розпушувач. Добре перемішайте, додайте апельсинову цедру.

3.Готову масу перекладіть у форму для випічки, випікайте 30 хвилин при температурі 180°С.

Смачного!!!

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: