Пшеничний крохмаль без глютену, кукурудзяний крохмаль, кукурудзяне борошно, декстроза, згущувач: гуарова камедь, E464, харчові волокна, регулятор кислотності: Е575, розпушувач: бікарбонат натрію.
Енергетична цінність: 1554 кДж / 366 ккал
зокрема насичених 1,9г
зокрема цукру 5,9г
Інгредієнти: 500г борошна, 0,5 ложки солі (5г), 0,5 ложки цукру (8г), 7г сухих дрожджів, 450мл теплої води, 3 ложки олії (20г).
Приготування: борошно висипати у ємкість, додати сіль і вимішати. Всипати цукор, дріжджі, налити води (приблизно 26°С) і олію. Усі інгрідієнти старанно вимішати до однорідної маси. Тісто перекласти у форму для випікання, накрити вологим рушничком і залишити у теплому місці на 30 хвилин. Коли тісто виросте у два рази, змазати його олією і поставити у розігріту до 180°С піч, випікати 40-45 хвилин. Піч не відкривати. Коли хліб буде готовим, витягнути з форми і чекати до повного охолодження.
Смачного!