Кукурудзяний крохмаль, рисове борошно, гороховий білок, соєвий білок, гречане борошно, глюкоза, яблучна клітковина, горохова клітковина, загущувач: гідроксипропілметилцелюлоза; сіль.
Енергетична цінність: 1553 кДж / 366 ккал
зокрема насичених 0,19г
зокрема цукру 4г
Спосіб приготування булочок, піцци, хліба:
Для приготування хліба знадобитися:
500г суміші, 10г сухих або свіжих дріжджів, 500мл води, 1ст.л. соняшникової олії, 1ч.л. солі.
Для приготування булочок і піцци знадобитися:
300г суміші, 10г сухих або 15г свіжих дріжджів, 1ст.л. оливковою оліі, 200мл води кімнатної температури, щіпка солі.
Приготування булочок:
У ємність висипати суміш, додати сухі дріжджі, сіль і перемішати. Потім додати воду (якщо використовувати свіжі дріжджі, то розчинити їх у воді), оливкову олію і вимісити. Тісто викласти на стіл, розрізати і сформувати булочки. Деко вистелити пергаментним папером, викласти булочки і залишити в теплому місці для підростання. Випікати 25 хвилин при температурі 200°С.
Приготування піцци:
У ємність висипати суміш, додати сухі дріжджі, сіль і перемішати. Потім додати воду (якщо використовувати свіжі дріжджі, то розчинити їх у воді), оливкову олію і вимісити. Тісто залишити в ємності, накрити рушником або серветкою і поставити у тепле місце на 40 хвилин. Розкачати за формою дека і викласти на свій смак начинку. Випікати 40 хвилин при температурі 220°С.
Приготування хліба:
У ємність висипати суміш, додати сухі дріжджі, сіль і перемішати. (Свіжі дріжджі розчинити у воді і додати до решти інгредієнтів).
Духовку нагріти до 200°С, на дно поставити ємність з теплою водою. Тісто випікати 50 хвилин. Готовий хліб витягнути і остудити.
Смачного!!!