Код товару: 13647

Суміш Balviten для хліба, булочок, піци 1кг

6 відгуків. Рейтинг: 5/5. (Основано на 6 отзывах)
Виробник Balviten
На складі
Термін придатності до: 24.03.2026
Ціна
214грн
Виникли питання?

Суміш Балвітен для хліба, булочок, піци

Склад:

Кукурудзяний крохмаль, рисове борошно, гороховий білок, соєвий білок, гречане борошно, глюкоза, яблучна клітковина, горохова клітковина, загущувач: гідроксипропілметилцелюлоза; сіль.

Харчова цінність в 100г продукту:

Енергетична цінність: 1553 кДж / 366 ккал

  • Жири 0,83г

зокрема насичених 0,19г

  • Вуглеводи 81г

зокрема цукру 4г

  • Клітковина 1,4г
  • Білки 1,8г
  • Сіль 1,1г

Спосіб приготування булочок, піцци, хліба:

Для приготування хліба знадобитися:

500г суміші, 10г сухих або свіжих дріжджів, 500мл води, 1ст.л. соняшникової олії, 1ч.л. солі.

Для приготування булочок і піцци знадобитися:

300г суміші, 10г сухих або 15г свіжих дріжджів, 1ст.л. оливковою оліі, 200мл води кімнатної температури, щіпка солі.

Приготування булочок:

У ємність висипати суміш, додати сухі дріжджі, сіль і перемішати. Потім додати воду (якщо використовувати свіжі дріжджі, то розчинити їх у воді), оливкову олію і вимісити. Тісто викласти на стіл, розрізати і сформувати булочки. Деко вистелити пергаментним папером, викласти булочки і залишити в теплому місці для підростання. Випікати 25 хвилин при температурі 200°С.

Приготування піцци:

У ємність висипати суміш, додати сухі дріжджі, сіль і перемішати. Потім додати воду (якщо використовувати свіжі дріжджі, то розчинити їх у воді), оливкову олію і вимісити. Тісто залишити в ємності, накрити рушником або серветкою і поставити у тепле місце на 40 хвилин. Розкачати за формою дека і викласти на свій смак начинку. Випікати 40 хвилин при температурі 220°С.

Приготування хліба:

У ємність висипати суміш, додати сухі дріжджі, сіль і перемішати. (Свіжі дріжджі розчинити у воді і додати до решти інгредієнтів).

Вимішуючи інгредієнти повільно додавати масло. Вимісити тісто до отримання однорідної маси. Перекласти в змащену маслом форму, накрити рушником і залишити на 30 хвилин в теплому місці.

Духовку нагріти до 200°С, на дно поставити ємність з теплою водою. Тісто випікати 50 хвилин. Готовий хліб витягнути і остудити.

Смачного!!!

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: