Ваш кошик порожній
Розпушувачі: кислий пірофосфат натрію, бікарбонат натрію; картопляний крохмаль, кукурудзяний крохмаль.
Продукт може містити: сою, молоко, арахіс, фундук.
Спосіб приготування:
Для приготування пісочного кексу потрібно:
300г картопляного крохмалю, 200г цукру, 250г маргарину, 4 яйця, 1 пакет ванільного цукру Celiko, 2-3 ч. л. розпушувача Celiko.
Приготування кексу:
Розтопити маргарин і остудити до кімнатної температури. Яйця з цукром і ванільним цукром збити міксером в пухку масу; додати розтоплений маргарин, не перестаючи збивати. Поступово додавати крохмаль, вимішаний з розпушувачем, збивати до утворення однорідної маси. Випікати близько 1 години при температурі 170-180°С.
Смачного!
Енергетична цінність: 680 кДж / 163 ккал