Купити Суміш Celiko для макаронного тіста та лавашу 200г | Безглютекс
Код товару: 13595

Суміш Celiko для макаронного тіста та лавашу 200г

1 відгуків. Рейтинг: 5/5. (Основано на 1 отзыве)
Виробник Celiko
На складі
Ціна
31грн
Виникли питання?

Суміш Целіко для макаронного тіста та лавашу

Склад:

Рисове борошно, картопляний крохмаль, сіль.

Продукт може містити: сою, молоко, горіхи.

Харчова цінність в 100г продукту:

Енергетична цінність: 1514 кДж / 362 ккал

  • Жири 1г

зокрема насичених 0,3г

  • Вуглеводи 83г

зокрема цукру 0г

  • Білки 4,3г
  • Сіль 1,2г

Для приготування макаронів:

1 упаковка концентрату (200г), 1 яйце, 10 г соняшникової олії (1 столова ложка), прибл. 30-50 мл. води (4-5 столових ложок).

Спосіб приготування макаронів:

1. Вміст упаковки висипати на робочу поверхню, додати яйце, соняшникову олію і воду (2-4 ложки)

2. Замісити тісто, додаючи воду, що залишилася так, щоб всі компоненти об'єдналися в "кулю" і місити близько 5 хвилин

3. Тісто розкачати і посипати картопляним крохмалем. Потім порізати на смужки прибл. 5см, посипати картопляним крохмалем, накласти одну смужку на іншу і тонко нарізати

4. Занурити макарони в кип`ячену посолену воду, вимісити, прикрити і готувати близько 10-15 хвилин до готовності

5. Відцідити, промити, дати стекти і подавати за бажанням

Для приготування лаваша:

1 упаковка концентрату (200г), 2 ложки соняшникової олії, 0,5 чайної ложки солі, 150-200мл молока, 1 яйце, інгедієнти для лаваша (овочі, м'ясо, соус, приправи)

Спосіб приготування лаваша:

1. Вміст упаковки всипати в посудину, додати яйце, соняшникову олію, сіль, молоко і вимісити так, щоб отримати напіврідку консистенцію тіста як для млинців

2. Вливати  круглою, тонкою струєю тісто на розігріту пательню з олією і смажити до золотистого кольору

3. Теплий лист змастити соусом (4 ложки майонезу і 4 ложки кетчупу без глютену), викласти м'ясо (нарізане кубиками, маринована і смажена куряча грудка) і нарізані кубиками овочі (цибуля, помідор, огірок, жовтий і зелений перець) - в такій кількості, щоб покрити лаваш

4. Сформувати лаваш

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: